Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους...Χαρακτική!!

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τα πρώτα αποτελέσματα της νέας μου απασχόλησης:
Χιονονιφάδα (αγαπημένο, αρκετή δουλεία- λεπτομέρεια)
 

Κοχύλι (θέλω να προσθέσω ακόμα २)। Το συγκεκριμένο είναι παραγγελία από τις ανηψιές μου (8 & 5 αντίστοιχα) । Και ξέρετε όταν επιμένουν τα παιδιά...δεν ξεφεύγεις με τίποτα। Τελικά νομίζω άξιζε τον κόπο...Τί λέτε?
 
& Κολιέ...

Δείτε μερικά:
 
Σκουλαρίκια- μέρος 2ο

...η συνέχεια:
 

 

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Σκουλαρίκια

Και τώρα σκουλαρίκια...
 

 


Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Βραχιόλια (νέες φωτο)

Καλησπέρα, να 'μαι κ πάλι!!
Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός μου και αφού επιτέλους βρήκα την φωτογραφική μου, έκανα αυτό που σας έταξα απ'την αρχή। Φωτογράφησα μερικά βραχιόλια ακόμα, καθώς και κάποια ζευγάρια σκουλαρίκια। Ξεκινάω λοιπόν:
 

 

 

 

  

 


Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Χαρακτική σε γυαλί

Καλό μεσημέρι σε όλους!!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί απ'την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησα ένα καινούριο hobby....την χαρακτική σε γυαλί!!

Έχω ήδη ξεκινήσει 2 γυάλες για τα Χριστούγεννα, και ελπίζω μέχρι την επόμενη εβδομάδα να τα έχω τελειοποιήσει και να μπορέσω να σας τα δείξω!!

Φιλιά

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Λουράκι για γυαλιά

Μετά από αίτημα της μανούλας μου, αφιέρωσα λίγο χρόνο για να της φτιάξω λουράκια για να συγκρατούν τα γυαλιά της!!Μόνο το 1 πρόλαβα να φωτογραφήσω. Για δείτε...
 Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

New diaper cake

Το τελευταίο diaper cake που έκανα τον Αύγουστο ήταν για το "νέο ζουζούνι" της καινούριας μου ξαδερφούλας, της Γιούλης। Να σας ζήσει!!
 

 Γενέθλια Ιδομενέα (२)

Μια υπερβολή που έκανα, ήταν να φτιάξω και δωράκια στις μαμάδες।
Έφτιαξα, λοιπόν μπρελοκάκια με το κεφάλι ενός πρίγκηπα, δερματάκια και χαντράκια!!
Το μόνο που είπα κάποια στιγμή στον εαυτό μου, μόλις έκανα τη σκέψη οτι είμαι υπερβολική, ήταν το εξής: "Στα πρώτα γενέθλια του Ιδομενέα ...όλα επιτρέπονται!!"
 

 Γενέθλια Ιδομενέα (δωράκια)

Καλησπέρα!
Τώρα που χειμωνιάζει, και μαζεύομαι σιγά σιγά στο σπίτι, είπα να αρχειοθετήσω τις καλοκαιρινές μας φωτογραφίες, και κάποιες από αυτές να τις μοιραστώ μαζί σας!!
Στα γενέθλια λοιπόν του μικρού μου, έδωσα δωράκια στα παιδιά(καλούπια για την άμμο, γεμισμένα με σοκολάτες,καραμέλες,στυλούς,μπλοκ σημειώσεων, βραχιόλια ή κολιεδάκια για τα μεγάλα κορίτσια- μπαλίτσες ποδοσφαίρου για τα μεγάλα αγόρια - μπάλες θαλάσσης για τα μικρά παιδιά - κουδουνίστρες για τα μωρά)।
Να κάποια από αυτά: