Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Ανάρτηση ημέρας Νο 3....

Και φυσικά δεν μου έφτανε η μουρμούρα, για την κούραση και την έλλειψη χρόνου, που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα και έχουμε γίνει αυτοκόλλητες....με "έχωσε" ο καλός μου να φτιάξω ότι θέλω για το Παζάρι που θα έκανε το Φιλόπτωχο της Μητρόπολης Ρόδου....

Εκεί έστειλα φλιτζανάκια με μονόγραμμα (σε μαύρο χρώμα, όχι όπως της Χαραυγής που ήταν πολύχρωμα), γιατί το κοινό που απευθυνόταν το Παζάρι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και σίγουρα πιο συντηρητικό.... και δυο κολιεδάκια (για το καλό...)

  

   

Κάλλιο αργά ...παρά ποτέ...2

Και εδώ μερικές φωτογραφίες από την έκθεση της Χαραυγής τα περασμένα Χριστούγεννα...

Τμήμα Χειροτεχνίας

τα γουράκια δικά μου
Γυψόγαζα
  Τμήμα Κεραμικής

(επιείκεια παρακαλώ ....στο γεγονός ότι είναι τοόοοοοοσο παλιές φωτογραφίες.....Φιλιά!!) 

Κάλλιο αργά ...παρά ποτέ...

Είπαμε....στην προσπάθεια της επιστροφής...έστω και καθυστερημένα, θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τη χρονιά που μας πέρασε...

Εδώ είναι από την έκθεση της Χαραυγής για το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω πολλά από αυτά που διδαχθήκαμε, λόγω του φορτωμένου προγράμματος μου...οπότε εκτός από βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που σας έχω δείξει παλιότερα, το έριξα περισσότερο στη ζωγραφική σε πορσελάνη και στη χαρακτική στο γυαλί...

Πάρτε μια ιδέα...

  
Δυστυχώς οι φωτογραφίες ήταν πολύ λίγες από τον χώρο της έκθεσης, οπότε το αρχείο μου είναι λίγο φτωχό.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι σχεδόν τα περισσότερα "έφυγαν"...

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται τα Χριστούγεννα...

Αγαπημένες μου....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Πόσο μου έχει λείψει αυτή η μαγική επικοινωνία, την οποία διατηρείτε μεταξύ σας....

Μπαίνω κατά διαστήματα  και ρίχνω κλεφτές ματιές στις αναρτήσεις σας και στεναχωριέμαι που σε όλο το 2013 έχω κάνει μόλις 3 αναρτήσεις (4 με αυτήν) με κύριο θέμα ...ουσιαστικά...την απουσία μου και όχι τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησα το blogging!!

Τέλοσπαντων....σε μια προσπάθεια να ανακτήσω τις παλιές μου συνήθειες, μπήκα και χάζεψα λίγο τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις που έχετε κάνει κάποιες από εσάς...και με "άγγιξε" το mood της εποχής.
Είχα πει μάλιστα ότι θα ξεκινούσα τον άλλο μήνα να σκέφτομαι για στολίσματα και τα σχετικά, αλλά πριν λίγο άλλαξα γνώμη....οπότε θα αρχίσω τις κατασκευές παρέα με τον γιόκα μου, ο οποίος έχει αρχίσει να εκδηλώνει ενδιαφέρον και για τις κατασκευές, εκτός από τη ζαχαροπλαστική (ως άλλος ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ!!!)

Οπότε (να υποσχεθώ πάλι???? :P ) ότι θα κάνω σύντομα ανάρτηση με κατασκευές? 
Θα γίνω γραφική... Ελπίζω να διαβάσετε σύντομα νέα μου!

Υ.Γ. Στα πλαίσια της προσπάθειας ανάρτησης φωτογραφιών με καθυστερεί και το γεγονός ότι χάλασε το lap top, πήραμε καινούριο με windows 8….και δυστυχώς το καημένο φλερτάρει επικίνδυνα με τον τοίχο του καθιστικού, γιατί δεν μπορώ να το χειριστώ…. μάλλον μεγαλώνω και αρνούμαι να συντονιστώ με την τεχνολογία…..

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!