Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μπομπονιέρες Βασίλη

Όσον αφορά τις μπομπονιέρες...εκεί δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου αφού η κουμπαρούλα μου ήθελε να δώσουμε κοχύλια. Διάλεξε λοιπόν 2 διαφορετικά, τα παραγγείλαμε και μόλις χθες τελειώσαμε το στόλισμα. Πάρτε μια γεύση...



  
 


Πώς σας φαίνονται?

Τα κουφέτα μας είναι σε σχήμα βότσαλου με marzipan, cherry, βύσσινο,καρυδόψιχα και σοκολάτα.
Μαρτυρικά δεν κάναμε, προτιμήσαμε να βάλουμε τα σταυρουδάκια μέσα στις μπομπονιέρες.

Αφού λοιπόν τελείωσαμε με τον μεγάλο όγκο όσων είχαμε να διεκπεραιώσουμε, μας έμειναν οι παιδικές μπομπονιέρες (που θα τις δέσουμε μια εβδομάδα πριν, λόγω ζέστης...) καθώς και το ευχολόγιο με το οποίο θα ασχοληθώ το σαβ/κο.

Θα επιστρέψω με φωτογραφιες λοιπόν, μόλις τελειώσουμε.
Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην κουμπαρούλα μου-τη Γιούλη, που απέδειξε ότι μια χαρά "πιάνουν" τα χεράκια της και ότι άδικα ανησυχούσε για το αν θα τα φέρουμε εις πέρας!! Καθώς και στο υπόλοιπο "συνεργείο", ήτοι: γιαγιά Μαρίνα, γιαγιά Ουρανία, θεία Χρύσα & θεία Κατερίνα.Φιλιά σε όλες!!

Σταματάω λοιπόν εδώ και σας δίνω ραντεβού σε λίγες μέρες!Φιλιά πολλα...

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δέσποινα και καλώς σε βρήκα. Μπράβο σου, πολύ ωραία δουλειά. Ειδικά η μπομπονιέρα με το κοχύλι πύραυλο μου αρέσει πολύ. Το ίδιο και το προσκλητήριο με το μήνυμα στο μπουκάλι. Μπράβο σου κούκλα μου και να χαίρεστε το βαφτιστηράκι σας. Άντε και εσύ με το καλό το δεύτερο και με κανέναν πόνο, γιατί πλησιάζουν οι μέρες. Να τα χαίρεσε και τα δυό. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βίλη μου καλημέρα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου....Με τιμάει πολύ που η ερασιτεχνική μου προσπάθεια χαίρει της εκτίμησης ενός επαγγελματία όπως είσαι εσύ!!Ευχαριστούμε για το βαφτιστήρι μας, και πολύ περισσότερο για την ευχή της γέννας!!! Να είσαι καλά και εσύ και σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις.Θα τα ξαναπούμε, φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή