Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Επέστρεψα...?Diary of bliss:7η & 8η εβδομάδα!!

Καλημέρα κορίτσια!!
Χάθηκα πάλι ε? Τι να κάνω βρε παιδιά? Κακό πράγμα η άσχημη ψυχολογία!! Εμένα προσωπικά με ισοπεδώνει!!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια απώλεια στην οικογένεια και όπως καταλαβαίνετε πέρα από την άσχημη ψυχολογία, προσπαθούσα να βοηθήσω τους πιο άμεσα από εμένα εμπλεκόμενους.
Ο δικός μου ο ρόλος περιορίστηκε στην απασχόληση των παιδιών της οικογένειας, τα οποία δεν είχαν ενημερωθεί και προσπαθήσαμε με τον άντρα μου να τα απασχολήσουμε μέχρι να ενημερωθούν από τους γονείς τους.

Και επειδή όποτε έρχονται στο σπίτι μας θέλουν να κάνουμε κατασκευές αυτή η φορά ήταν το καλύτερό τους, γιατί επιτέλους κάναμε ότι ακριβώς ήθελαν!! Φτιάξαμε βραχιόλια με fimo και κούκλες από γυψόγαζα. Φυσικά θα σας τα δείξω μόλις τα καταφέρω, γιατί περιμένουν να δουν τα έργα τους αναρτημένα στο blog της θείας ...οι σουσουράδες!!

Κατά τ'άλλα έχω τον άντρα μου στο σπίτι να διαβάζει ....αγγλικά!! Ούτε πανελλήνιες τέτοιο άγχος!!
Αλλά δεν ξέρετε πως το απολαμβάνω!!!!χιχι
Γιατί απλά δεν κάθεται στον υπολογιστή για να χαζέψει, αλλά για να διαβάσει.
Γιατί η τηλεόραση στο σπίτι είναι κλειστή....συνέπεσε και με μια βλάβη, οπότε ούτε τα πιτσιρίκια βλέπουν και αναγκάζονται να βρουν άλλα πράγματα να κάνουν την ώρα της απίστευτης υπερέντασης!! Και εγώ να κυνηγάω πότε τον ένα, πότε τον άλλο...με το σίδερο αναμμένο, το πλυντήριο να δουλεύει και τα σχετικά.....που τα γνωρίζετε όλες!!

Αυτή η τελευταία παράγραφος λοιπόν, πάει στην 7η εβδομάδα του diary of bliss!!
Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισα να εξαφανίσω το lap-top και να καθυστερήσω να φτιάξω την τηλεόραση, μήπως και τα παιδιά μου ξεφύγουν λίγο από τον κόσμο της τεχνολογίας που τους έχει γνωρίσει ο κατά τ'άλλα λατρεμένος μπαμπάκας τους!!Είναι η σχεδόν καθημερινή μας διαφωνία, παρόλο που έχω πιάσει κ εγώ τον εαυτό μου να θέλω να τα "παρκάρω" στην τηλεόραση για λίγο, κάποιες στιγμές που είμαι πολύ κουρασμένη ή πνίγομαι από τις δουλειές!! Προτιμώ λοιπόν να μην κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι, παρά να τα ξαναδώ αποβλακωμένα μπροστά στο χαζοκούτι!!!ΤΕΛΟΣ.


8η εβδομάδα diary of bliss!!
Θα αναφερθώ στο λατρεμένο εργαστήρι χειροτεχνίας που παρακολουθώ, την ΧΑΡΑΥΓΗ!! (http://www.facebook.com/groups/183646888318972/)
Είχα ξεκινήσει πριν 2 χρόνια, αλλά μόλις έμεινα έγκυος στον Νικόλα μου τα παράτησα. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να επιστρέψω!! Εκεί λοιπόν γνώρισα μια πολύ γλυκιά κυρία, την αγαπημένη μου κυρία Λίτσα!! Ένας άνθρωπος που θέλει να μεταδίδει τις γνώσεις της, με έναν τρόπο υπέροχο!!
Η κα Λίτσα με έκανε να νιώσω τόσο όμορφα, με έκανε να πιστέψω ακόμη περισσότερο στον εαυτό μου και πως μπορώ να καταφέρω πράγματα!! Εν τω μεταξύ κάθε φορά που αναφέρεται σε μένα λέει ότι φτιάχνω πολύ ωραία πράγματα και αναρωτιέμαι αν μιλάμε για το ίδιο άτομο!!...στα πλαίσια της χαμηλής αυτοπεποίθησης (ξέρετε τώρα...)!!
Εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψαν με την κόρη της τυχαία το blogοσπιτάκι μου και χθες που είχα μάθημα μου είπε....."μπήκα και εγώ να δω τίποτα καινούριο, αλλά δεν έβαλες τίποτα", οπότε σιγά σιγά λέω να επιστρέψω....για να μην απογοητεύω και την δασκάλα μου!!Τι λέτε??
Εδώ η κα Λίτσα με την εγγονούλα της!!
κα Λίτσα σας ευχαριστώ πολύ!!Δεν φαντάζεστε πόσο με βοηθάτε...


Αυτά από εμένα για την ώρα!!
Σας φιλώ γλυκά!Καλημέρα....






Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:






http://nostimotato.blogspot.gr 
http://dear-little-diary.blogspot.gr
http://mytripssonblog.blogspot.gr


13 σχόλια:

  1. Είναι ωραίες οι δημιουργικές στιγμές! Και η τεχνολογία είναι καλή μέχρι εκεί που εμείς την χρησιμοποιούμε σωστά! Μπράβο σου που φροντίζεις τόσο όμορφα την οικογένειά σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινάκι μου! Και είχα αρχίσει να ανησυχώ..Μου έλειψες!Ευτυχώς που υπάρχει και η κ.Λίτσα για να σε κάνει να επιστρέψεις στο blog!!Να πιστεύεις στον εαυτό σου..Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος με τόση ζεστασιά που σπάνια την συναντάς.Είμαι σίγουρη πως είσαι και χαρισματική! Η απασχόληση των μικρών παιδιών είναι ένα θέμα..Ελπίζω να τους βάζεις παιδικά dvd να βλέπουν και όχι χαζά σήριαλ στη τηλεόραση..Σε αυτά είμαι αρκετά αυστηρή!!Εμείς μεγαλώσαμε με ελάχιστη τηλεόραση,παίζαμε συνέχεια παιχνίδια και όταν τα βαριόμασταν επινοούσαμε νέα! Λες και ειμαι καμιά γιαγιά μιλάω :) Καλή εβδομάδα superwoman μου και θα χαρώ να τα λέμε πιο συχνά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήριαλ??Δεν είμαστε καλά....Μόνο τον mickey βλέπουμε και τον μαστοράκο της disney!!Όταν ξεκινούν τα σήριαλ η τηλεόραση κλείνει!!Να με δεις να "τσακώνομαι" με την 11χρονη ανηψιά μας για σήριαλ!!!
      Είμαι υπέρ των παιχνιδιών...κατά της TV!Για να σου δώσω να καταλάβεις...ξεκίνησα να βλέπω όταν πήγα φοιτήτρια, όπου περισσότερο άνοιγε για να μου κάνει παρέα όταν ήμουν μόνη στο σπίτι, παρά για παρακολούθηση!!Αυτά περί τηλεοράσεως!!
      Και εσείς μου λείψατε πάρα πολύ!!Όσο για τα υπέροχα λόγια που μου λες κάθε φορά, να ξέρεις ότι τα συναισθήματα είναι κυριολεκτικά αμοιβαία!!Μακάρι να είμασταν πιο κοντά, γεωγραφικά, και να είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε πιο στενή επαφή!!Είσαι τόσο θετικός άνθρωπος, που και μόνο που χαμογελας στις φώτο σου, μου φτιάχνεις τη διάθεση!!
      Φιλιά πολλά, καλήνύχτα!!!

      Διαγραφή
  3. Πού είσαι,Δεσποινάκι;Μου έλειψες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριανταφυλλάκι μου και εσύ μου έλειψες!!
      Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!! Δυστυχώς δυσάρεστες καταστάσεις φέρνουν λίγο τα πάνω κάτω στις ζωές μας, αλλά επανερχόμαστε σιγά σιγά!
      Εσύ τι κάνεις?Τα μαθητούδια σου?

      Φιλιά πολλά πολλά

      Διαγραφή
  4. Η εργασιοθεραπεία είναι γιατρικό στη στενοχώρια. Και θα βοήθησε κι εσένα να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να περάσουν τα παιδάκια καλά...
    Μακάρι να σε διαβάζουμε πιο συχνά!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο!!Βοηθάει σίγουρα!!
      Βοήθησα τις μικρές, βοήθησαν και αυτές εμάς!!Αυτά.

      Κατά τ'άλλα ελπίζω να τα λέμε συχνότερα από εδώ και πέρα!!Πάντως σας παρακολουθώ...

      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλώς επέστρεψες!!! να φροντίσεις να κάνεις πράγματα, να δημιουργείς! είμαι σίγουρη αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση! φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο σε καταλαβαίνω που γράφεις ότι "η άσχημη ψυχολογία σε ισοπεδώνει!!" Αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, γιατί αυτά μας δίνουν κίνητρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κατασκευουλες θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα. Εσυ κατασκευες , ο αντρας σου αγγλικα. Τελειο! Και γω πες του δινω για ιταλικα πες του να παρει κουραγιο. Το ποτε δεν ξερω. Οταν στρωθω μαλλον. Παλι τους 3 τελευταιους μηνες θα με ξεπατσει η δασκαλα μου.Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε συ ...στρώσου!!
      Πόσο μου αρέσουν τα Ιταλικά!!Εγώ δεν αξιώθηκα να τα τελειώσω!!Κάποια στιγμή ίσως τα καταφέρω!!

      ΥΓ.Τα πήρε τα αγγλικά!!Advanced ο κύριος παρακαλώ!!Που να τον δεις, που όταν του μιλάμε..μας λέει:In english please!! χαχα

      Διαγραφή