Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται τα Χριστούγεννα...

Αγαπημένες μου....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Πόσο μου έχει λείψει αυτή η μαγική επικοινωνία, την οποία διατηρείτε μεταξύ σας....

Μπαίνω κατά διαστήματα  και ρίχνω κλεφτές ματιές στις αναρτήσεις σας και στεναχωριέμαι που σε όλο το 2013 έχω κάνει μόλις 3 αναρτήσεις (4 με αυτήν) με κύριο θέμα ...ουσιαστικά...την απουσία μου και όχι τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησα το blogging!!

Τέλοσπαντων....σε μια προσπάθεια να ανακτήσω τις παλιές μου συνήθειες, μπήκα και χάζεψα λίγο τις χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις που έχετε κάνει κάποιες από εσάς...και με "άγγιξε" το mood της εποχής.
Είχα πει μάλιστα ότι θα ξεκινούσα τον άλλο μήνα να σκέφτομαι για στολίσματα και τα σχετικά, αλλά πριν λίγο άλλαξα γνώμη....οπότε θα αρχίσω τις κατασκευές παρέα με τον γιόκα μου, ο οποίος έχει αρχίσει να εκδηλώνει ενδιαφέρον και για τις κατασκευές, εκτός από τη ζαχαροπλαστική (ως άλλος ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ!!!)

Οπότε (να υποσχεθώ πάλι???? :P ) ότι θα κάνω σύντομα ανάρτηση με κατασκευές? 
Θα γίνω γραφική... Ελπίζω να διαβάσετε σύντομα νέα μου!

Υ.Γ. Στα πλαίσια της προσπάθειας ανάρτησης φωτογραφιών με καθυστερεί και το γεγονός ότι χάλασε το lap top, πήραμε καινούριο με windows 8….και δυστυχώς το καημένο φλερτάρει επικίνδυνα με τον τοίχο του καθιστικού, γιατί δεν μπορώ να το χειριστώ…. μάλλον μεγαλώνω και αρνούμαι να συντονιστώ με την τεχνολογία…..

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!2 σχόλια:

  1. Καλωστήν...ετσι σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα των χριστ/ννων στη γειτονιά μας :) σε περίμενουμε εσένα και τα έργα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή