Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Προετοιμασία Βάπτισης....η συνέχεια!!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!
Πριν από λίγο γύρισα από το μαγαζί με τα βαπτιστικά.

Τα κλείσαμε όλα....Λαμπάδα, ρούχα, κουτί, λαδόπανα,εσώρουχα, παπούτσια.
Επιτέλους.άντε μια μια δουλειά να κλείνει.

Δίπλωσα σχεδόν όλα τα προσκλητήρια και αύριο θα εκτυπώσω και το κείμενο, έτσι ώστε να ολοκληρώνεται και αυτό το κομμάτι.
Μέσα σε όλα βέβαια, θα σημειώσω ότι το σπίτι αρμενίζει, ρούχα για σίδερο, προβληματικό πλυντήριο ρούχων, προβληματικό σίδερο(μου έρχεται να τα πετάξω από το μπαλκόνι και τα 2 :{ ), τρελή ζέστη...ε θέλετε και άλλα? Φτάνουν νομίζω....

Εσείς από ζέστη πως πάτε?
Ελπίζω να είστε σε καλύτερη μοίρα από μενα πάντως!!

Λοιπόν, πάω για νάνι και τα λέμε αύριο!!
Φιλάκια πολλά & καλό ξημέρωμα σε όλους μας!!

13 σχόλια:

  1. Δεσποινάκι μου,μην αγχώνεσαι!Τώρα με τη ζέστη κανείς δεν έχει όρεξη για δουλειές,πόσο μάλλον για σίδερο.Ασχολήσου με τη βάφτιση που επείγει.
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέεραα!! Να σου πω να γελάσεις?
      Μου λέει χθες ο άντρας μου....οι μπλούζες μου τέλειωσαν!! Και του απαντάω και οι δικές μου...να σου δώσω ένα προσκλητήριο να βάλεις??

      Άστα φιλενάδα...μου έβγαλε και πρόγραμμα για το Σάββατο...θα πάρει λέει τα παιδιά στην πεθερά μου, για να σιδερώσω και άμα βρω χρόνο να ασχοληθώ και με τη βάφτιση!!
      Καλό ε? Πως μας βρίσκεις?

      Διαγραφή
  2. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ[ΑΣΒΕΣΤΩΝΩ],ΛΙΓΟ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Giasminακι μου!!Όντως έχουμε καιρό να τα πούμε!!
      Αχ όσες φορές βλέπω τις αναρτήσεις σου με τα μυρωδικά σου και τις δουλειές σου, σκέφτομαι πόσο τυχερή είσαι που ασχολείσαι τόσο πολύ με τη φύση!!

      Εγώ τη λατρεύω τη φύση, αλλά δυστυχώς η δουλειά μου με περιορίζει σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή! Πολλές φορές, μάλιστα, έχω πει ότι θα προτιμούσα να είχα γίνει γεωπόνος...αλλά κατέληξα στη λογιστική!
      Anyway...Κουβέντα να γίνεται!!

      Καλή δουλίτσα λοιπόν & καλό μας καλοκαίρι!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. Α!Βλέπω προχωράς πολύ καλά!Ανυπομονώ να δω φωτογραφίες της προετοιμασίας της βάφτισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινα μου,καλως σε βρηκα.Λοιπον περασα τα ιδια περσι με τη βαπτιση μονο που ευτυχως το πλυντηριο χαλασε φετος.Οσο για το σιδερο καποιες φιλες μου το μετρανε με πλυντηρια ή με λεκανες. Εγω αντιθετα το μετραω με το υψος στο παρκοκρεβατο που δεν χρησιμοποιηθηκε πολυ απο τα παιδια.Η ιδεα του αντρα σου ειναι καταπληκτικη αρκει να γινει ημερησια.Ετσι και θα σιδερωσεις και θα κανεις οτι εσυ θες.Το εκανα την Τεταρη μονο που εγω δεν σιδερωσα.Εκανα extreme make over υπογειο edition. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα & εγώ Μαρία μου!
    Μμμμμ....νομίζω ότι βρήκα σύμμαχο στο μέτρημα του σίδερου!! Μόνο που εγώ χρησιμοποιώ τον καναπέ στο δωμάτιο του γιού μου.... Ξεπέρασε ή όχι την πλάτη του καναπέ...χαχαχα

    Όσο για την ιδέα του άντρα μου, δυστυχώς θα περιοριστούμε μέχρι τις 15:00, καθότι μετά πρέπει να πάμε και σε 2 γενέθλια, στις 17:00 & στις 19:00!!

    Έχουμε και τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις βλέπεις!!

    Αυτό φυσικά που ξέχασα να γράψω είναι ότι στις 08:00 το πρωί , λέει, θα πάμε και για μπάνιο μέχρι τις 9:30 με 10:00.

    Όπως καταλαβαίνεις ο καλός μου δεν το έχει καθόλου με τη σωστή κατανομή του χρόνου!!Θέλει να κάνει λίγο από όλα..... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Δέσποινα!! Μια χαρά τα προχωράς όλα μπράβο σου! Κι όσο για το σίδερο είναι ένα δράμα με αυτήν τη ζέστη σε καταλαβαίνω απόλυτα! Α και πές στον καλό σου να βάλει στο πρόγραμμά του κι εκείνο το 2ωρο spa που χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς λίγο :-) !!! Καλή συνέχεια κούκλα μου και περιμένω να δώ τα προσκλητήριά σου, που τα φαντάζομαι υπέροχα! Φιλιά πολλά από Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχα...σωστή σε βρίσκω Δήμητρα μου!!
    Εγώ δεν το είχα σκεφτεί....χαχα

    Ελπίζω τα προσκλητήρια να εμφανιστούν μέσα στο Σ/Κ!
    Για να δούμε θα τα καταφέρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειδες που τα προλαβαινεις σιγα-σιγα?Ψυχραιμια χρειαζεται.Να δεις που θα εισαι ετοιμη πιο νωρις απο οτι υπολογιζες.Φιλιά Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεσποινακι ,καλως σε βρηκα!!Πολυ κουκλιστικο το σπιτακι σου!!Ευχομαι ολα να πανε καλα με την βαφτηση,να σας ζηση το μωρακι σας!!Με το σιδερο ουτε εγω τα παω καλα και ιδιως με την ζεστη!Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και για την επισκεψη σου!!Θα τα λεμε!Φιλακια στην ομορφη Ροδο!!Καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή