Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Καλημέρα & Καλό μας μήνα!!!

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες!!
Τι κάνετε? Εγώ είμαι στο γραφείο, πίνω τον καφέ μου και βαριέμαι να δουλέψω, σκεπτόμενη πόσες δουλειές έχω στο σπίτι ενόψει της βάπτισης!

Έχει και τρελή ζέστη εδώ πέρα. Εσείς πως την παλεύετε?

Λοιπόν η πορεία της βάπτισης έχει ως εξής:
Την Παρασκευή που μας πέρασε, ήρθαν με το ζόρι η κουμπαρούλα μου η Γιούλη (που την ευχαριστώ τόσο πολύ, γιατί με στήριξε πάρα πολύ με τη στάση της) με την πεθερά της, μια οικογενειακή φίλη και η ανιψιά του άντρα μου, για να με βοηθήσουν με τις μπομπονιέρες. Και όταν λέω με το ζόρι, δεν τις τράβηξα από το αυτί, απλά εγώ δεν είχα διάθεση να κάνω τίποτα.....όπως καταλαβαίνετε με όσα έχουν προηγηθεί.

Το διαλύσαμε κατά τις 20:30, τσιμπήσαμε κάτι και μετά καθίσαμε μέχρι τις 03.00 το πρωί με την γυναίκα του κουνιάδου μου και την αδερφή της για να τελειώσουμε εγώ τη ζωγραφική και εκείνες το δέσιμο. Οπότε τέλος και αυτό το επίπονο κομμάτι.
Τις τακτοποίησα και σε καλάθια και ψιλοκαθάρισα και το σπίτι , γιατί θα έχουμε και φιλοξενούμενο από την Παρασκευή, οπότε έπρεπε να έρθει σε μια τάξη το χάος....

Χθες το απόγευμα έκανα κάτι τελευταία ψώνια και όταν γύρισα στο σπίτι έστησα το τραπέζι των ευχών, δοκίμασα τουλάχιστον, για να μην ψάχνομαι την ώρα της βάφτισης.
Δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα, το φανταζόμουν διαφορετικό, αλλά μπορεί μέχρι το Σάββατο να το πετύχω.

Τις μπομπονιέρες θα τις πάρω στο σπίτι της γιαγιάς μου την Παρασκευή το βράδυ, η οποία μένει ακριβώς απέναντι από την εκκλησία, ούτως ώστε να μην έχουμε και το άγχος της μεταφοράς το Σάββατο.

Αυτά για την ώρα.
Οι φωτογραφίες έχουν βγει, απλά όπως καταλαβαίνετε θα αρχίσουν να ανεβαίνουν από την Κυριακή.

Αααα...ξέχασα να σας πω κάτι εξίσου σημαντικό! Ο Θεός με λυπήθηκε τελικά και αφού κάθισαν όλοι όσοι είχαν έρθει στο σπίτι την Παρασκευή και μίλησαν στον άντρα μου για τον μπουφέ, καταφέραμε να τον πείσουμε να το δώσουμε σε catering, οπότε έφυγε ένα πάρα πολύ μεγάλο άγχος!!

That's all for now!
Φιλιά σε όλες, και να έχουμε ένα όμορφο μήνα!!

13 σχόλια:

  1. Καλο μηνα Δεσποινα!!!!Ειδες που τελικα ολα ρυθμιζονται? Να θυμασαι πως ο ηλιος οταν βγαινει το πρωι βγαινει για ολο τον κοσμο!Φιλια Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Αναστασία μου!
    Πολύ όμορφο αυτό που είπες...Θα το θυμάμαι!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα και από εδώ Δεσποινάκι μου!
    Μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν! Εδώ είχε πολύ ζέστη τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα δρόσισε επιτέλους.. Καλή συνέχεια!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κατερινάκι μου!
      Το άγχος πια νομίζω ότι μπήκε στο πετσί μου. Βεβαία περιμένει να εκδηλωθεί το Σάββατο, μέχρι να ξεκινήσει η βάφτιση.

      Τι να κάνω πια πέρα από υπομονή? Προσπαθώ να το διακωμωδώ μπας και ξεχαστώ λίγο...
      Φιλιάαα

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Δεσποινάκι μου! Επιτέλους σε ακούω ή μάλλον σε διαβάζω καλά! Λίγο ακόμη υπομονή καλή μου και φρόντισε να περάσεις όσο πιό όμορφα γίνεται την ημέρα του παιδιού σου! Ηρέμισε και να είσαι μια κούκλα το Σάββατο να σε θαυμάσουν όλοι. Σε φιλώ γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου γλυκιά!!
      Το Σάββατο που μας πέρασε, όταν ξύπνησα το πρωί, ήμουν τόσο ήρεμη, γιατί το προηγούμενο απόγευμα η παρέα αγαπημένων ανθρώπων με έκανε να νιώσω όμορφα και να ξεχαστώ!!Μετά από μέρες... χαμογέλασα!

      Όλο το σκηνικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα με επηρέασε τόσο πολύ, που έχασα το νόημα όλων όσων έκανα!

      Το ξαναβρήκα όμως, χάρη σε εσάς και στην παρέα της Παρασκευής!!
      Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους μέσα από εδώ!

      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα!! Επειδή στο παρελθόν πέρασα πάρα πολλά με τέτοιες καταστάσεις ένα θα σου πω......μην αγχώνεσαι για πράγματα και καταστάσεις που λύνονται με το ανθρωπινο μυαλό και τα χέρια! Σου μιλάω εκ πείρας γιατί σήμερα τα πληρώνω όλα αυτά.Όχι πως έχω την τεράστια διαφορά ηλικίας από σένα, απλά τα πέρασα σε πολυ νεότερη ηλικία και μόνο τώρα κατάλαβα πως εμένα πυροβολούσα και μόνο!! Με το καλό το Νέο Όνομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Παρασκευή μου!
      Πολλές φορές νιώθω και εγώ ότι πυροβολώ μόνο τον εαυτό μου, γιατί όσοι χοντρόπετσοι με προκαλούν κάνουν τη ζωάρα τους και στεναχωριέμαι μόνο εγώ!!
      Τις περισσότερες φορές όμως δεν μπορώ να το πολεμήσω! Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία μου, και δεν μπορώ να συγκρατηθώ (καλά βέβαια δεν είμαι κ κανένα παιδάκι) ή απλά αν έχουν μαζευτεί τόσα πολλά και δεν μπορώ να τα διαχειριστώ!

      Υποσχέθηκα στον εαυτό μου όμως , ότι δεν θα επιτρέψω ξανά σε κανέναν να με κάνει να νιώσω έτσι!!Και αν ξανασυμβεί κάτι, θα είναι και η τελευταία φορά!!

      Φιλάκια και καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα,καλό μήνα Δεσποινάκι!!Χαίρομαι πού όλα βαίνουν καλώς!!Περιμένω φωτό από τήν βάφτηση!!Νάσαι καλά κοριτσάκι μου!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Dimi μου. Το αργότερο την Δευτέρα θα έχουν ανέβει... ;)

      Φιλιά, καλό βράδυ

      Διαγραφή
  7. Ειδες αμα εχεις συμπαρασταση πως γινονται ολα γρηγορα?Ἅκομα και θαυματα γινονται και τα καταφερες με το κειτερινγκ!!!
    Παντως πολυ μαρεσει η ιδεα της χειροποιητης μπομπονιερας...

    φιλια
    Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου η συμπαράσταση είναι το παν! Όσο για το Catering, ας μην μουρμουρούσαν όλοι αυτοί την Παρασκευή και θα σου έλεγα εγώ!!
      Αμα κολλήσει-ενθουσιαστεί παιδί μου με κάτι ο άντρας μου....δεν ξεκολλάει με τίποτα!!

      Anyway, τέλος καλό όλα καλά!!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα, γελαστή - κουρασμένη μανούλα!Εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδάκια σου και ειδικά για το μικρούλι σου, που από τη Κυριακή, θα είναι νεοφώτιστο.Σε αναμονή λοιπών, των φωτογραφιών σου.Το σπιτάκι σου είναι γλυκό, σαν εσένα.Θα τα λέμε.Φιλάκια και ...κουράγιο!!!Ότι θα λάμψεις ως μανούλα είναι σίγουρο, γιατί είσαι κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή